Norma DIN EN ISO 5530-1:2025-09 1.9.2025 náhled

DIN EN ISO 5530-1:2025-09

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph.

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.9.2025


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena3604.20 bez DPH
3 604.20

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 5530-1:2025-09
Datum vydání normy: 1.9.2025
Kód zboží: NS-1226547
Počet stran: 47
Přibližná hmotnost: 141 g (0.31 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN ISO 5530-1:2025-09 :

Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 1: Bestimmung der Wasseraufnahme und der rheologischen Eigenschaften mittels Farinograph.

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.