NEPLATNÁ DIN EN ISO 3657:2013-12 1.12.2013 náhled

DIN EN ISO 3657:2013-12

Animal and vegetable fats and oils - Determination of saponification value.

Automaticky přeložený název:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení čísla zmýdelnění.



NORMA vydána dne 1.12.2013


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2338.20 bez DPH
2 338.20

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 3657:2013-12
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.12.2013
Kód zboží: NS-245707
Počet stran: 17
Přibližná hmotnost: 51 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN ISO 3657:2013-12 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Verseifungszahl.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.