Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology.
Automaticky přeložený název:
Obiloviny a výrobky z obilovin - Pšenice obecná (Triticum aestivum L.) - Stanovení vlastností těsta z komerčně dostupné nebo pro zkušební účely určené mouky při konstantní hydrataci pomocí alveografu a metodika zkušebního mletí.
NORMA vydána dne 1.10.2008
Označení normy: DIN EN ISO 27971:2008-10
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.10.2008
Kód zboží: NS-245360
Počet stran: 60
Přibližná hmotnost: 180 g (0.40 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Getreide und Getreideerzeugnisse - Weizen (Triticum aestivum L.) - Bestimmung der Eigenschaften von Teig bei konstanter Flüssigkeitszufuhr zu handelsüblichen Mehlen oder Versuchsmehlen bei gleichen Versuchsmahlverfahren mittels Alveograph.
Poslední aktualizace: 17.09.2024 (Počet položek: 2 350 345)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.