Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 2: Determination of wet gluten by mechanical means.
Automaticky přeložený název:
Pšenice a pšeničná mouka - Obsah lepku - Část 2: Stanovení mokrého lepku mechanickým způsobem.
NORMA vydána dne 1.4.2008
Označení normy: DIN EN ISO 21415-2:2008-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.4.2008
Kód zboží: NS-244912
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 2: Bestimmung des Feuchtglutens durch mechanische Verfahren.
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 08.05.2025 (Počet položek: 2 198 869)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.