Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of ß-glucuronidase positive Escherichia coli - Part 3: Detection and most probable number technique using 5-bromo-4-chloro-3-indolyl-ß-D-glucuronide.
Automaticky přeložený název:
Microbiology potravinového řetězce - Horizontální metoda stanovení počtu beta - glukuronidázy Escherichia coli - Část 3 : Detekce a nejpravděpodobnější číslo Technika s použitím 5 - brom-4- chlor-3- indolyl - p-D -glukuronid.
NORMA vydána dne 1.9.2015
Označení normy: DIN EN ISO 16649-3:2015-09
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.9.2015
Kód zboží: NS-613503
Počet stran: 19
Přibližná hmotnost: 57 g (0.13 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren zur Zählung von ß-Glucuronidase-positiven Escherichia coli - Teil 3: Nachweis und Bestimmung der wahrscheinlichsten Keimzahl unter Verwendung von 5-Brom-4-Chlor-3-Indol-ß-D-Glucuronid.
Poslední aktualizace: 28.05.2025 (Počet položek: 2 201 862)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.