Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 7: Protocol for the validation of identification methods of microorganisms.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.4.2025
Označení normy: DIN EN ISO 16140-7:2025-04
Datum vydání normy: 1.4.2025
Kód zboží: NS-1216109
Počet stran: 58
Přibližná hmotnost: 174 g (0.38 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 7: Arbeitsvorschrift für die Validierung von Identifizierungsverfahren von Mikroorganismen.
Poslední aktualizace: 25.04.2025 (Počet položek: 2 197 372)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.