Norma DIN EN ISO 16140-5:2020-12 1.12.2020 náhled

DIN EN ISO 16140-5:2020-12

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 5: Protocol for factorial interlaboratory validation for non-proprietary methods.

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.12.2020


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena3995.00 bez DPH
3 995.00

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 16140-5:2020-12
Datum vydání normy: 1.12.2020
Kód zboží: NS-1010658
Počet stran: 53
Přibližná hmotnost: 159 g (0.35 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotace textu normy DIN EN ISO 16140-5:2020-12 :

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 5: Arbeitsvorschrift für eine faktorielle Ringversuch-Verfahrensvalidierung nicht urheberrechtlich geschützter Verfahren.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.