Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 5: Protocol for factorial interlaboratory validation for non-proprietary methods.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.12.2020
Označení normy: DIN EN ISO 16140-5:2020-12
Datum vydání normy: 1.12.2020
Kód zboží: NS-1010658
Počet stran: 53
Přibližná hmotnost: 159 g (0.35 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 5: Arbeitsvorschrift für eine faktorielle Ringversuch-Verfahrensvalidierung nicht urheberrechtlich geschützter Verfahren.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 01.08.2025 (Počet položek: 2 211 585)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.