Norma DIN EN ISO 16140-3:2021-06 1.6.2021 náhled

DIN EN ISO 16140-3:2021-06

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory.

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.6.2021


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena6362.50 bez DPH
6 362.50

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 16140-3:2021-06
Datum vydání normy: 1.6.2021
Kód zboží: NS-1025012
Počet stran: 103
Přibližná hmotnost: 340 g (0.75 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotace textu normy DIN EN ISO 16140-3:2021-06 :

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 3: Arbeitsvorschrift für die Verifizierung von Referenz- und validierten alternativen Verfahren in einem Einzel-Labor.

Doporučujeme:

EviZak - všechny zákony včetně jejich evidence na jednom místě

Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.