Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking.
Automaticky přeložený název:
Rýže - Stanovení odolnosti vařeného zrna rýže proti extruzi.
NORMA vydána dne 1.12.2012
Označení normy: DIN EN ISO 11747:2012-12
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.12.2012
Kód zboží: NS-242479
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Reis - Bestimmung des Extrusionswiderstandes vom Reiskorn nach dem Kochen.
Poslední aktualizace: 08.05.2025 (Počet položek: 2 198 869)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.