Norma DIN EN ISO 11543:2002-06 1.6.2002 náhled

DIN EN ISO 11543:2002-06

Modified starch - Determination of hydroxypropyl content - Method using proton nuclear magnetic resonance (NMR) spectrometry.

Automaticky přeložený název:

Modifikovaný škrob - Stanovení obsahu hydroxypropylu - Stanovení pomocí NMR spektrometrie.



NORMA vydána dne 1.6.2002


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1479.60 bez DPH
1 479.60

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 11543:2002-06
Datum vydání normy: 1.6.2002
Kód zboží: NS-242341
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Kategorie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu

Anotace textu normy DIN EN ISO 11543:2002-06 :

Modifizierte Stärke - Bestimmung des Hydroxypropylgehaltes - Protonen-Kernresonanzspektroskopisches Verfahren.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.