Norma DIN EN ISO 11213:1995-04 1.4.1995 náhled

DIN EN ISO 11213:1995-04

Modified starch - Determination of acetyl content - Enzymatic method (IS0 11213:1995).

Automaticky přeložený název:

Modifikovaný škrob - Stanovení obsahu acetylu - Enzymatická metoda.



NORMA vydána dne 1.4.1995


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 659.30 bez DPH
1 659.30

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 11213:1995-04
Datum vydání normy: 1.4.1995
Kód zboží: NS-242204
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Kategorie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu

Anotace textu normy DIN EN ISO 11213:1995-04 :

Modifizierte Stärke - Bestimmung des Acetylgehaltes - Enzymatisches Verfahren.

Doporučujeme:

EviZak - všechny zákony včetně jejich evidence na jednom místě

Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.