Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Modified starch - Determination of acetyl content - Enzymatic method (IS0 11213:1995).
Automaticky přeložený název:
Modifikovaný škrob - Stanovení obsahu acetylu - Enzymatická metoda.
NORMA vydána dne 1.4.1995
Označení normy: DIN EN ISO 11213:1995-04
Datum vydání normy: 1.4.1995
Kód zboží: NS-242204
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Modifizierte Stärke - Bestimmung des Acetylgehaltes - Enzymatisches Verfahren.
1.1.1998
1.10.1994
1.10.1994
1.12.1986
1.10.1994
1.10.1994
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 19.05.2025 (Počet položek: 2 201 616)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.