Norma DIN EN ISO 11085:2016-02 1.2.2016 náhled

DIN EN ISO 11085:2016-02

Cereals, cereals-based products and animal feeding stuffs - Determination of crude fat and total fat content by the Randall extraction method.

Automaticky přeložený název:

Obiloviny, výrobky obiloviny bázi a krmiv - Stanovení surového tuku a celkového obsahu tuku podle metody extrakce Randall.



NORMA vydána dne 1.2.2016


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2 497.40 bez DPH
2 497.40

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 11085:2016-02
Datum vydání normy: 1.2.2016
Kód zboží: NS-624805
Počet stran: 24
Přibližná hmotnost: 72 g (0.16 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN ISO 11085:2016-02 :

Getreide, Getreideerzeugnisse und Futtermittel - Bestimmung des Rohfettgehalts und des Gesamtfettgehalts mit dem Extraktionsverfahren nach Randall.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.