Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Foodstuffs - Minimum performance requirements for quantitative measurement of the food allergens milk, egg, peanut, hazelnut, almond, walnut, cashew, pecan nut, brazil nut, pistachio nut, macadamia nut, wheat, lupine, sesame, mustard, soy, celery, fish, molluscs and crustaceans.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.7.2024
Označení normy: DIN EN 17855:2024-07
Datum vydání normy: 1.7.2024
Kód zboží: NS-1188027
Počet stran: 23
Přibližná hmotnost: 69 g (0.15 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologie potravin
Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Lebensmittel - Mindestleistungsanforderungen für die quantitative Bestimmung der Lebensmittelallergene Milch, Ei, Erdnuss, Haselnuss, Mandel, Walnuss, Cashew, Pekannuss, Paranuss, Pistazie, Macadamianuss, Weizen, Lupine, Sesam, Senf, Soja, Sellerie, Fisch, Mollusken und Krustentiere.
Poslední aktualizace: 26.07.2024 (Počet položek: 2 339 085)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.