Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food processing machinery - Basic concepts - Part 2: Hygiene requirements.
Automaticky přeložený název:
Potravinářské stroje - Základní pojmy - Část 2: Hygienické požadavky.
NORMA vydána dne 1.7.2009
Označení normy: DIN EN 1672-2:2009-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2009
Kód zboží: NS-228797
Počet stran: 44
Přibližná hmotnost: 132 g (0.29 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Nahrungsmittelmaschinen - Allgemeine Gestaltungsleitsätze - Teil 2: Hygieneanforderungen.
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 12.08.2025 (Počet položek: 2 211 925)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.