Norma DIN EN 16466-1:2025-02 1.2.2025 náhled

DIN EN 16466-1:2025-02

Food authenticity - Isotopic analysis of acetic acid and water in vinegar - Part 1: 2H-NMR analysis of acetic acid.

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.2.2025


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2346.20 bez DPH
2 346.20

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN 16466-1:2025-02
Datum vydání normy: 1.2.2025
Kód zboží: NS-1211329
Počet stran: 19
Přibližná hmotnost: 57 g (0.13 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Kategorie - podobné normy:

Koření

Anotace textu normy DIN EN 16466-1:2025-02 :

Lebensmittelauthentizität - Isotopenanalyse von Essigsäure und Wasser in Essig - Teil 1: 2H-NMR-Analyse von Essigsäure.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.