Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food authenticity - Isotopic analysis of acetic acid and water in vinegar - Part 1: 2H-NMR analysis of acetic acid.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.2.2025
Označení normy: DIN EN 16466-1:2025-02
Datum vydání normy: 1.2.2025
Kód zboží: NS-1211329
Počet stran: 19
Přibližná hmotnost: 57 g (0.13 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Lebensmittelauthentizität - Isotopenanalyse von Essigsäure und Wasser in Essig - Teil 1: 2H-NMR-Analyse von Essigsäure.
Poslední aktualizace: 09.03.2025 (Počet položek: 2 231 932)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.