Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Cereals - Determination of moisture and protein - Method using Near-Infrared-Spectroscopy in whole kernels.
Automaticky přeložený název:
Obiloviny - Stanovení vlhkosti a bílkovin - Stanovení v celých zrnech metodou spektroskopie v blízké infračervené oblasti.
NORMA vydána dne 1.5.2012
Označení normy: DIN EN 15948:2012-05
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.5.2012
Kód zboží: NS-228148
Počet stran: 22
Přibližná hmotnost: 66 g (0.15 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Getreide - Bestimmung der Feuchte und des Proteins - Verfahren der Nahinfrarot-Spektroskopie bei ganzen Körnern.
Poslední aktualizace: 06.05.2025 (Počet položek: 2 198 779)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.