Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Foodstuffs - Determination of fumonisins B1 and B2 in maize - HPLC method with solid phase extraction clean up.
Automaticky přeložený název:
Potraviny - Stanovení fumonisinů B1 a B2 v kukuřici - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie s předčištěním extrakcí na pevnou fázi.
NORMA vydána dne 1.3.2002
Označení normy: DIN EN 13585:2002-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.3.2002
Kód zboží: NS-224393
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Lebensmittel - Bestimmung von Fumonisin B1 und B2 in Mais - HPLC-Verfahren mit Reinigung durch Festphasenextraktion.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 08.05.2025 (Počet položek: 2 198 869)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.