Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Foodstuffs - Determination of fumonisins B1 and B2 in maize - HPLC method with solid phase extraction clean up.
Automaticky přeložený název:
Potraviny - Stanovení fumonisinů B1 a B2 v kukuřici - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie s předčištěním extrakcí na pevnou fázi.
NORMA vydána dne 1.3.2002
Označení normy: DIN EN 13585:2002-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.3.2002
Kód zboží: NS-224393
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Lebensmittel - Bestimmung von Fumonisin B1 und B2 in Mais - HPLC-Verfahren mit Reinigung durch Festphasenextraktion.
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 15.12.2025 (Počet položek: 2 252 206)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.