Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food processing machinery - Pie and tart machines - Safety and hygiene requirements.
Automaticky přeložený název:
Potravinářské stroje - Stroje na výrobu koláčů a dortů - Bezpečnostní a hygienické požadavky.
NORMA vydána dne 1.7.2002
Označení normy: DIN EN 13390:2002-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2002
Kód zboží: NS-223770
Počet stran: 46
Přibližná hmotnost: 138 g (0.30 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Nahrungsmittelmaschinen - Tortelettmaschinen - Sicherheits- und Hygieneanforderungen.
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 28.04.2024 (Počet položek: 2 896 137)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.