Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food processing machinery - Pie and tart machines - Safety and hygiene requirements.
Automaticky přeložený název:
Potravinářské stroje - Stroje na výrobu koláčů a dortů - Bezpečnostní a hygienické požadavky.
NORMA vydána dne 1.2.2011
Označení normy: DIN EN 13390:2011-02
Datum vydání normy: 1.2.2011
Kód zboží: NS-223769
Počet stran: 51
Přibližná hmotnost: 153 g (0.34 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Nahrungsmittelmaschinen - Tortelettmaschinen - Sicherheits- und Hygieneanforderungen.
NEPLATNÁ
1.2.2002
NEPLATNÁ
1.2.2002
1.2.2011
1.2.2011
1.10.2010
1.2.2011
Poslední aktualizace: 30.04.2025 (Počet položek: 2 198 114)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.