Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Non-fatty foods - Determination of bromide residues - Part 1: Determination of total bromide as inorganic bromide.
Automaticky přeložený název:
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 1: Stanovení celkového obsahu bromidů jako anorganických bromidů.
NORMA vydána dne 1.10.2000
Označení normy: DIN EN 13191-1:2000-10
Datum vydání normy: 1.10.2000
Kód zboží: NS-223255
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von Bromidrückständen - Teil 1: Bestimmung von Gesamtbromid als anorganisches Bromid.
1.3.2014
1.1.2014
1.12.1998
1.12.1998
1.10.2000
1.8.2009
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 14.12.2025 (Počet položek: 2 251 062)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.