NEPLATNÁ DIN EN 12355:2011-02 1.2.2011 náhled

DIN EN 12355:2011-02

Food processing machinery - Derinding-, skinning- and membrane removal machines - Safety and hygiene requirements.

Automaticky přeložený název:

Potravinářské stroje - Stroje na stahování kůže, seřezávání kůže a odstraňování blan - Bezpečnostní a hygienické požadavky.



NORMA vydána dne 1.2.2011


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena3845.90 bez DPH
3 845.90

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN 12355:2011-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.2.2011
Kód zboží: NS-221141
Počet stran: 49
Přibližná hmotnost: 147 g (0.32 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN 12355:2011-02 :

Nahrungsmittelmaschinen - Entschwartungs-, Enthäutungs- und Entvliesmaschinen - Sicherheits- und Hygieneanforderungen.

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.