Norma DIN EN 10325:2006-10 1.10.2006 náhled

DIN EN 10325:2006-10

Steel - Determination of yield strenght increase by the effect of heat treatment (Bake-Hardening-Index).

Automaticky přeložený název:

Ocel - Stanovení přírůstku výrazné meze kluzu vyvolaného tepelným zpracováním (index Bake-Hardening).



NORMA vydána dne 1.10.2006


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 442.10 bez DPH
1 442.10

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN 10325:2006-10
Datum vydání normy: 1.10.2006
Kód zboží: NS-219764
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Kategorie - podobné normy:

Mechanické zkoušení kovů
Oceli

Anotace textu normy DIN EN 10325:2006-10 :

Stahl - Bestimmung der Streckgrenzenerhöhung durch Wärmebehandlung (Bake-Hardening-Index).

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.