Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Steel - Determination of yield strenght increase by the effect of heat treatment (Bake-Hardening-Index).
Automaticky přeložený název:
Ocel - Stanovení přírůstku výrazné meze kluzu vyvolaného tepelným zpracováním (index Bake-Hardening).
NORMA vydána dne 1.10.2006
Označení normy: DIN EN 10325:2006-10
Datum vydání normy: 1.10.2006
Kód zboží: NS-219764
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Stahl - Bestimmung der Streckgrenzenerhöhung durch Wärmebehandlung (Bake-Hardening-Index).
NEPLATNÁ
1.4.2014
1.10.2004
1.3.2014
1.10.2004
1.3.2014
1.3.2014
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.