Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration from commercial or test flours and test milling methodology.
Automaticky přeložený název:
Obiloviny a výrobky z obilovin - Pšenice obecná (Triticum aestivum L.) - Stanovení alveograph vlastností těsta na přizpůsobené hydratace z obchodních nebo zkušební mouky a zkušební metodiku frézování.
NORMA vydána dne 1.11.2008
Označení normy: DIN CEN/TS 15731:2008-11
Datum vydání normy: 1.11.2008
Kód zboží: NS-218848
Počet stran: 39
Přibližná hmotnost: 117 g (0.26 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Getreide und Getreideerzeugnisse - Weizen (Triticum aestivum L.) - Bestimmung der Eigenschaften von Teig bei adaptierter Flüssigkeitszufuhr zu handelsüblichen Mehlen oder Versuchsmehlen bei gleichen Versuchsmahlverfahren mittels Alveograph.
NEPLATNÁ
1.12.1998
1.11.2008
NEPLATNÁ
1.11.2008
NEPLATNÁ
1.2.2014
1.5.2010
1.7.2010
Poslední aktualizace: 08.05.2025 (Počet položek: 2 198 869)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.