NEPLATNÁ DIN CEN/TS 15634-2:2012-04 1.4.2012 náhled

DIN CEN/TS 15634-2:2012-04

Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 2: Celery (Apium graveolens) - Qualitative determination of a specific DNA sequence in cooked sausages by real-time PCR.

Automaticky přeložený název:

Potraviny - Detekce potravinových alergenů pomocí molekulárně biologických metod - Část 2: Celer (Apium graveolens) - kvalitativní stanovení specifické sekvence DNA v vařených uzeniny, real-time PCR.



NORMA vydána dne 1.4.2012


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1482.50 bez DPH
1 482.50

Informace o normě:

Označení normy: DIN CEN/TS 15634-2:2012-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.4.2012
Kód zboží: NS-218830
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN CEN/TS 15634-2:2012-04 :

Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 2: Sellerie (Apium graveolens) - Qualitative Bestimmung einer spezifischen DNA-Sequenz in Brühwürsten mittels Real-time-PCR.

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.