Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 2: Celery (Apium graveolens) - Qualitative determination of a specific DNA sequence in cooked sausages by real-time PCR.
Automaticky přeložený název:
Potraviny - Detekce potravinových alergenů pomocí molekulárně biologických metod - Část 2: Celer (Apium graveolens) - kvalitativní stanovení specifické sekvence DNA v vařených uzeniny, real-time PCR.
NORMA vydána dne 1.4.2012
Označení normy: DIN CEN/TS 15634-2:2012-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.4.2012
Kód zboží: NS-218830
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 2: Sellerie (Apium graveolens) - Qualitative Bestimmung einer spezifischen DNA-Sequenz in Brühwürsten mittels Real-time-PCR.
Poslední aktualizace: 12.12.2025 (Počet položek: 2 249 534)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.