Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Guidance for recommended microbiological test methods for spices and condiments.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.12.2020
Označení normy: DIN/TS 10224:2020-12
Datum vydání normy: 1.12.2020
Kód zboží: NS-1010444
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Leitfaden für empfohlene mikrobiologische Prüfverfahren für Gewürze und würzende Zutaten.
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 17.07.2025 (Počet položek: 2 208 096)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.