Norma DIN/TS 10224:2020-12 1.12.2020 náhled

DIN/TS 10224:2020-12

Guidance for recommended microbiological test methods for spices and condiments.

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.12.2020


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1077.80 bez DPH
1 077.80

Informace o normě:

Označení normy: DIN/TS 10224:2020-12
Datum vydání normy: 1.12.2020
Kód zboží: NS-1010444
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotace textu normy DIN/TS 10224:2020-12 :

Leitfaden für empfohlene mikrobiologische Prüfverfahren für Gewürze und würzende Zutaten.

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.