Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Catering equipment; distance of guide-rails for insertion elements and trays.
Automaticky přeložený název:
Stravovací zařízení ; vzdálenost vodicích lišty pro vkládání prvků a zásobníků.
NORMA vydána dne 1.7.1974
Označení normy: DIN 66075-2:1974-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.1974
Kód zboží: NS-212182
Počet stran: 1
Přibližná hmotnost: 3 g (0.01 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Einrichtungen für die Gastronomie; Auflageabstände für Einsätze und Tabletts.
Poslední aktualizace: 04.08.2025 (Počet položek: 2 211 733)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.