Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods for measuring of the energy use from equipment for commercial kitchens - Part 9: Cooking zones.
Automaticky přeložený název:
Metody pro měření spotřeby energie z vybavení pro komerční kuchyně - Část 9: varných zón.
NORMA vydána dne 1.12.2012
Označení normy: DIN 18873-9:2012-12
Datum vydání normy: 1.12.2012
Kód zboží: NS-188715
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Energetická účinnost. Úspora energie obecně
Kuchyňské sporáky, pečicí trouby a podobná zařízení
Methoden zur Bestimmung des Energieverbrauchs von Großküchengeräten - Teil 9: Kochzonen.
1.2.2006
NEPLATNÁ
1.10.2009
NEPLATNÁ
1.6.2013
NEPLATNÁ
1.6.2012
1.2.2007
1.9.2012
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 30.04.2025 (Počet položek: 2 198 114)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.