Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods for measuring of the energy use from equipment for commercial kitchens - Part 9: Cooking zones.
Automaticky přeložený název:
Metody pro měření spotřeby energie z vybavení pro komerční kuchyně - Část 9: varných zón.
NORMA vydána dne 1.12.2012
Označení normy: DIN 18873-9:2012-12
Datum vydání normy: 1.12.2012
Kód zboží: NS-188715
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Energetická účinnost. Úspora energie obecně
Kuchyňské sporáky, pečicí trouby a podobná zařízení
Methoden zur Bestimmung des Energieverbrauchs von Großküchengeräten - Teil 9: Kochzonen.
1.2.2006
NEPLATNÁ
1.10.2009
NEPLATNÁ
1.6.2013
NEPLATNÁ
1.6.2012
1.2.2007
1.9.2012
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 26.06.2025 (Počet položek: 2 205 981)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.