Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods for measuring of the energy use from equipment for commercial kitchens - Part 1: Convection steamers.
Automaticky přeložený název:
Metody pro měření spotřeby energie z vybavení pro komerční kuchyně - Část 1: konvekční parníky.
NORMA vydána dne 1.12.2012
Označení normy: DIN 18873-1:2012-12
Datum vydání normy: 1.12.2012
Kód zboží: NS-188701
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Energetická účinnost. Úspora energie obecně
Kuchyňské sporáky, pečicí trouby a podobná zařízení
Methoden zur Bestimmung des Energieverbrauchs von Großküchengeräten - Teil 1: Heißluftdämpfer.
NEPLATNÁ
1.9.2005
NEPLATNÁ
1.4.2004
NEPLATNÁ
1.9.2009
NEPLATNÁ
1.10.2010
NEPLATNÁ
1.4.2013
NEPLATNÁ
1.3.2005
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 28.04.2025 (Počet položek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.