Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Thermal equipment - Part 4: Noodle cookers, requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Thermal zařízení - Část 4: Nudle vařičů, požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.1.2005
Označení normy: DIN 18871-4:2005-01
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2005
Kód zboží: NS-188695
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Thermische Einrichtungskomponenten - Teil 4: Nudelkocher, Anforderungen und Prüfung.
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 28.06.2025 (Počet položek: 2 206 027)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.