Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Thermal equipment - Part 4: Noodle cookers, requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Thermal zařízení - Část 4: Nudle vařičů, požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.1.2005
Označení normy: DIN 18871-4:2005-01
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2005
Kód zboží: NS-188695
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Thermische Einrichtungskomponenten - Teil 4: Nudelkocher, Anforderungen und Prüfung.
Poslední aktualizace: 28.04.2025 (Počet položek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.