Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Thermal equipment - Part 3: Bain-maries - Requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Thermal zařízení - Část 3: Vodní lázně - Požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.11.2004
Označení normy: DIN 18871-3:2004-11
Datum vydání normy: 1.11.2004
Kód zboží: NS-188694
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Thermische Einrichtungskomponenten - Teil 3: Wasserbäder - Anforderungen und Prüfung.
NEPLATNÁ
1.5.2011
1.4.2013
NEPLATNÁ
1.2.2014
NEPLATNÁ
1.6.2012
NEPLATNÁ
1.2.2014
NEPLATNÁ
1.7.2012
Poslední aktualizace: 28.04.2025 (Počet položek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.