Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Thermal equipment - Part 3: Bain-maries - Requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Thermal zařízení - Část 3: Vodní lázně - Požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.11.2004
Označení normy: DIN 18871-3:2004-11
Datum vydání normy: 1.11.2004
Kód zboží: NS-188694
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Thermische Einrichtungskomponenten - Teil 3: Wasserbäder - Anforderungen und Prüfung.
NEPLATNÁ
1.5.2011
1.4.2013
NEPLATNÁ
1.2.2014
NEPLATNÁ
1.6.2012
NEPLATNÁ
1.2.2014
NEPLATNÁ
1.7.2012
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 17.12.2025 (Počet položek: 2 252 317)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.