Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Thermal equipment - Part 2: Bain-maries for keeping warm - Requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - tepelné zařízení - Část 2: Vodní lázně pro udržení v teple - Požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.11.2004
Označení normy: DIN 18871-2:2004-11
Datum vydání normy: 1.11.2004
Kód zboží: NS-188693
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Thermische Einrichtungskomponenten - Teil 2: Warmhaltebecken - Anforderungen und Prüfung.
NEPLATNÁ
1.8.2005
1.10.1999
1.3.1990
1.10.2009
NEPLATNÁ
1.9.2006
NEPLATNÁ
1.1.2011
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 17.07.2024 (Počet položek: 2 336 011)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.