Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Thermal equipment - Part 2: Bain-maries for keeping warm - Requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - tepelné zařízení - Část 2: Vodní lázně pro udržení v teple - Požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.11.2004
Označení normy: DIN 18871-2:2004-11
Datum vydání normy: 1.11.2004
Kód zboží: NS-188693
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Thermische Einrichtungskomponenten - Teil 2: Warmhaltebecken - Anforderungen und Prüfung.
NEPLATNÁ
1.8.2005
NEPLATNÁ
1.10.1999
NEPLATNÁ
1.3.1990
1.10.2009
NEPLATNÁ
1.9.2006
NEPLATNÁ
1.1.2011
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 28.04.2025 (Počet položek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.