Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation - Part 7: Installations for treatment of cooking fumes, Requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - komponentů pro větrání - Část 7: Zařízení pro léčbu vaření par, požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.11.2010
Označení normy: DIN 18869-7:2010-11
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.11.2010
Kód zboží: NS-188689
Počet stran: 28
Přibližná hmotnost: 84 g (0.19 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Einrichtungen zur Be- und Entlüftung von gewerblichen Küchen - Teil 7: Anlagen zur Aerosol- und Aerosolatnachbehandlung, Anforderungen und Prüfung.
Poslední aktualizace: 20.01.2025 (Počet položek: 2 220 867)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.