Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation - Part 6: Installation and use of fixed fire suppression systems.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - komponentů pro větrání - Část 6: Instalace a použití pevných potlačení systémů požární.
NORMA vydána dne 1.3.2005
Označení normy: DIN 18869-6:2005-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.3.2005
Kód zboží: NS-188688
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Einrichtungen zur Be- und Entlüftung von gewerblichen Küchen - Teil 6: Einbau und Betrieb von stationären Feuerlöschanlagen.
Poslední aktualizace: 11.05.2025 (Počet položek: 2 199 037)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.