Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation - Part 4: Air duct, construction and dimensioning.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - komponenty pro větrání - Část 4: Air potrubí, konstrukce a rozměrů.
NORMA vydána dne 1.3.2005
Označení normy: DIN 18869-4:2005-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.3.2005
Kód zboží: NS-188685
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Einrichtungen zur Be- und Entlüftung von gewerblichen Küchen - Teil 4: Luftleitungen, Ausführung und Dimensionierung.
Poslední aktualizace: 20.01.2025 (Počet položek: 2 220 867)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.