Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation - Part 3: Outlets, requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - komponentů pro větrání - Část 3: hypermarkety, požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.3.2005
Označení normy: DIN 18869-3:2005-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.3.2005
Kód zboží: NS-188684
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Einrichtungen zur Be- und Entlüftung von gewerblichen Küchen - Teil 3: Luftdurchlässe, Anforderungen und Prüfung.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 20.01.2025 (Počet položek: 2 220 867)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.