Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation - Part 1: Kitchen ventilation hoods, requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - komponentů pro větrání - Část 1: Kuchyň digestoří, požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.3.2005
Označení normy: DIN 18869-1:2005-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.3.2005
Kód zboží: NS-188680
Počet stran: 21
Přibližná hmotnost: 63 g (0.14 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Einrichtungen zur Be- und Entlüftung von gewerblichen Küchen - Teil 1: Küchenlüftungshauben, Anforderungen und Prüfung.
Poslední aktualizace: 17.04.2025 (Počet položek: 2 197 070)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.