Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Food distribution equipment - Part 9: Dispensers.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - zařízení pro distribuci potravin - Část 9: stojany.
NORMA vydána dne 1.12.2004
Označení normy: DIN 18867-9:2004-12
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.12.2004
Kód zboží: NS-188676
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Fahrbare Geräte - Teil 9: Stapelgeräte (beheizt oder unbeheizt).
Poslední aktualizace: 04.03.2025 (Počet položek: 2 231 424)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.