Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Mobile equipment - Part 7: Food conveyors, requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Mobile zařízení - Část 7: Potraviny dopravníky, požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.11.2012
Označení normy: DIN 18867-7:2012-11
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.11.2012
Kód zboží: NS-188674
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Fahrbare Geräte - Teil 7: Speisenausgabewagen, Anforderungen und Prüfung.
Poslední aktualizace: 26.07.2024 (Počet položek: 2 339 085)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.