Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Mobile equipment - Part 6: Convection-cooled banquet trolley, Requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Mobile zařízení - Část 6: konvektomaty, chlazený hodovní vozík, požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.4.2013
Označení normy: DIN 18867-6:2013-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.4.2013
Kód zboží: NS-188672
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Fahrbare Geräte - Teil 6: Bankettwagen gekühlt, Anforderungen und Prüfung.
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 17.04.2025 (Počet položek: 2 197 070)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.