Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Automatic units for grilling products; Requirements and testing - Part 2: Meat for long-time roasting.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Automatické jednotek pro grilování produkty; Požadavky a zkoušení - Část 2: Maso pro dlouhodobé pečení.
NORMA vydána dne 1.8.2003
Označení normy: DIN 18862-2:2003-08
Datum vydání normy: 1.8.2003
Kód zboží: NS-188635
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Automaten zum Braten und Grillen; Anforderungen und Prüfung - Teil 2: Langzeitbratstücke.
Poslední aktualizace: 17.07.2024 (Počet položek: 2 336 011)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.