Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Dishwashing facilities and sinks - Part 1: Dishwashing facilities; requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - mytí nádobí, zařízení a propadů - Část 1: Myčky nádobí zařízení; požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.6.2000
Označení normy: DIN 18861-1:2000-06
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.6.2000
Kód zboží: NS-188626
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Spültische und -becken - Teil 1: Spültische; Anforderungen und Prüfung.
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 26.07.2024 (Počet položek: 2 339 085)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.