Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Dishwashing facilities and sinks - Part 1: Dishwashing facilities; requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - mytí nádobí, zařízení a propadů - Část 1: Myčky nádobí zařízení; požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.6.2000
Označení normy: DIN 18861-1:2000-06
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.6.2000
Kód zboží: NS-188626
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Spültische und -becken - Teil 1: Spültische; Anforderungen und Prüfung.
Poslední aktualizace: 04.03.2025 (Počet položek: 2 231 424)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.