Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Salamander broilers and giros grills - Requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Salamander brojlerů a giros grily - Požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.6.2003
Označení normy: DIN 18858:2003-06
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.6.2003
Kód zboží: NS-188621
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Salamander und Gyrosgrills - Anforderungen und Prüfung.
Poslední aktualizace: 28.04.2025 (Počet položek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.