Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Part 4: Stationary pressure braising pans, requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Část 4: Stacionární tlaku Sklopné pánve, požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.4.2007
Označení normy: DIN 18857-4:2007-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.4.2007
Kód zboží: NS-188619
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Teil 4: Stand-Druckgarpfannen, Anforderungen und Prüfung.
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 28.04.2025 (Počet položek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.