Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Part 4: Stationary pressure braising pans, requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Část 4: Stacionární tlaku Sklopné pánve, požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.4.2007
Označení normy: DIN 18857-4:2007-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.4.2007
Kód zboží: NS-188619
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Teil 4: Stand-Druckgarpfannen, Anforderungen und Prüfung.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 17.07.2024 (Počet položek: 2 336 011)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.