Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Part 1: Double jacketed boiling and quick boiling pans - Requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Část 1: Dvojité opláštění varu a rychlé varné kotle - Požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.7.2005
Označení normy: DIN 18855-1:2005-07
Datum vydání normy: 1.7.2005
Kód zboží: NS-188611
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Teil 1: Doppelwandige Kochkessel und Schnellkochkessel mit drucklosem Kochraum - Anforderungen und Prüfung.
NEPLATNÁ
1.6.2003
NEPLATNÁ
1.1.2014
NEPLATNÁ
1.6.2003
1.4.2007
NEPLATNÁ
1.6.2003
NEPLATNÁ
1.10.2003
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 02.05.2024 (Počet položek: 2 896 910)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.