Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Part 1: Double jacketed boiling and quick boiling pans - Requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Část 1: Dvojité opláštění varu a rychlé varné kotle - Požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.7.2005
Označení normy: DIN 18855-1:2005-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2005
Kód zboží: NS-188611
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Teil 1: Doppelwandige Kochkessel und Schnellkochkessel mit drucklosem Kochraum - Anforderungen und Prüfung.
Poslední aktualizace: 30.04.2025 (Počet položek: 2 198 114)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.