Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Multiple deck ovens - Requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - více etážových pecí - Požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.6.2003
Označení normy: DIN 18854:2003-06
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.6.2003
Kód zboží: NS-188608
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Etagen-Brat- und Backöfen, Konditorei-Backöfen (Patisserie) - Anforderungen und Prüfung.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 17.07.2024 (Počet položek: 2 336 011)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.