Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Frying and grilling appliances - Requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - smažení a grilování zařízení - Požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.6.2003
Označení normy: DIN 18852:2003-06
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.6.2003
Kód zboží: NS-188605
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Brat-und Grillgeräte - Anforderungen und Prüfung.
Poslední aktualizace: 17.05.2024 (Počet položek: 2 902 148)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.