Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Roasted ground coffee - Determination of loss in mass at 103 °C (Routine method for the determination of moisture content).
Automaticky přeložený název:
Pražená mletá káva - Stanovení ztráty hmotnosti při 103 ° C (běžná metoda pro stanovení obsahu vlhkosti).
NORMA vydána dne 1.11.2000
Označení normy: DIN 10781:2000-11
Datum vydání normy: 1.11.2000
Kód zboží: NS-182816
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Gemahlener Röstkaffee - Bestimmung des Massenverlustes bei 103 °C (Routineverfahren zur Ermittlung des Wassergehaltes).
1.5.2005
NEPLATNÁ
1.10.1986
NEPLATNÁ
1.4.1987
NEPLATNÁ
1.6.1998
NEPLATNÁ
1.3.2011
1.2.2003
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 02.06.2025 (Počet položek: 2 203 752)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.