Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Roasted ground coffee - Determination of loss in mass at 103 °C (Routine method for the determination of moisture content).
Automaticky přeložený název:
Pražená mletá káva - Stanovení ztráty hmotnosti při 103 ° C (běžná metoda pro stanovení obsahu vlhkosti).
NORMA vydána dne 1.11.2000
Označení normy: DIN 10781:2000-11
Datum vydání normy: 1.11.2000
Kód zboží: NS-182816
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Gemahlener Röstkaffee - Bestimmung des Massenverlustes bei 103 °C (Routineverfahren zur Ermittlung des Wassergehaltes).
1.5.2005
NEPLATNÁ
1.10.1986
NEPLATNÁ
1.4.1987
NEPLATNÁ
1.6.1998
1.3.2011
1.2.2003
Poslední aktualizace: 13.09.2024 (Počet položek: 2 429 660)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.