Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Analysis of coffee and coffee products - Karl Fischer method for the determination of water content - Part 1: Reference method for roasted coffee.
Automaticky přeložený název:
Analýza kávy a kávových výrobků - Karl-Fischerova metoda pro stanovení obsahu vody - Část 1: Referenční metoda pro pražené kávy.
NORMA vydána dne 1.6.2009
Označení normy: DIN 10772-1:2009-06
Datum vydání normy: 1.6.2009
Kód zboží: NS-182801
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Untersuchung von Kaffee und Kaffee-Erzeugnissen - Bestimmung des Wassergehaltes nach Karl Fischer - Teil 1: Referenzverfahren für Röstkaffee.
NEPLATNÁ
1.5.1992
NEPLATNÁ
1.7.2014
1.5.2005
NEPLATNÁ
1.10.1986
NEPLATNÁ
1.4.1987
NEPLATNÁ
1.6.1998
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 06.06.2025 (Počet položek: 2 203 816)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.