Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Analysis of coffee and coffee products; determination of water content of green coffee, dioxane distillation, Karl Fischer titration.
Automaticky přeložený název:
Analýza kávy a kávových výrobků; Stanovení obsahu vody zelené kávy, dioxan destilace, Karl Fischer titrace.
NORMA vydána dne 1.12.1977
Označení normy: DIN 10766:1977-12
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.12.1977
Kód zboží: NS-182794
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Untersuchung von Kaffee und Kaffee-Erzeugnissen; Bestimmung des Wassergehalts von Rohkaffee, Dioxandestillation, Karl-Fischer-Titration.
Poslední aktualizace: 13.09.2024 (Počet položek: 2 429 660)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.