Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food hygiene - Cook & Chill method - Hygiene requirements.
Automaticky přeložený název:
Hygiena potravin - Cook & Chill metoda - Hygienické požadavky.
NORMA vydána dne 1.3.2016
Označení normy: DIN 10536:2016-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.3.2016
Kód zboží: NS-631416
Počet stran: 23
Přibližná hmotnost: 69 g (0.15 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Lebensmittelhygiene - Cook & Chill-Verfahren - Hygieneanforderungen.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 11.05.2025 (Počet položek: 2 199 037)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.